mandag 26. mars 2012

Gutta på tur!

Guri malla, vi har vært ute og reis i dag, alle vi gutta. Putta inn i disse doningene, ristet av gårde langt og lengre enn langt, over 7 humper og vel så det. Østen for sol og vestenfor fjøset. Guinnes lå og bare koste seg, Rocco begynte å pipe etter noen meter, Ivo satt og så seg interessert rundt, Kaos måtte grine litt da vi var nesten framme, og Balder måtte fram i fanget på mamma, sammen med Guinnes for han ble litt fortvila sammen med de to jentene som holdt dem. En hel kilometer beveget vi oss, helt sprøtt, altså. Tenk, å flytte seg uten å gjøre noe for det. Ikke rart det kilte litt i magene våre. Ja, Rocco fikk hikke, han.


Alle oss gutta har fått nyklippa negler og. Vi lurer jo litt på om vi liksom er favorittene, men det er ikke godt å si, de er så ubestemmelige, disse menneskene. Du skal bare se at i morgen er det jentene som får være med på alt det gøyale.

Sånn ser det forresten ut når vi veier oss. Vi måtte finne Guinnes i dag for Ola ville så gjerne ha et bilde eller to som sikkert var av ham. Og Guinnes kjennes best på vekta. Sånn har det bare vært, helt fra dag en. Så da var det opp i bøtta og på vekta. Men nå, hehehe, nå jumper vi ut av den, vi!





Pus er skikkelig tøff, og pus er en hel gjeng, mer som en type samlebegrep, en hvit en, en stripene en, en grå en, og så disse raringene med leopardflekker, da. De kan i grunnen brukes til mye, men de springer som bare rakkern når vi prøver om de kan ha sånn mat under magen som mamma. Bruno har jo heller ikke det, han knurrer og bærer seg når vi prøver. Mamma på 4 bein har beveget seg fra å være stående buffet til å være vandrende buffet. Litt større utfordringer, men du verden, man vokser jo av slikt!


Og til informasjon, vi har begynt å spise noen knotter tørre nå, knaser i vei og storkoser oss. Ikke verst, egentlig. Dessuten er vi fortsatt bare helt fortryllende, altså.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar