fredag 16. mars 2012

Veid og funnet.... Tunge!

Da har alle bebisene vært på vekta igjen, oppi en blå vaskebøtte på min gamle kjøkkenvekt... Viseren hopper litt hit og dit, men foreløpig resultat er avlest:

Rocco: 2,5 kg
Valpen til Kjetil: 2,4 kg
Valpen til Kristoffer: 2,5 kg
Balder: 2,5 kg
Valpen til Ola: 2,8 kg

Så jentene:
Ronja: 2,6 kg
Vår: 2,2 kg
og så fire jenter alle på 2,5 kg.

Så som dere ser, det er en fin og jevn gjeng! Forrige fredag lå vektene på fra 1,6-2,0 kg. Hele denne uka har de fått 4-5 måltider med mat, det har vært kjøttdeig, kefir og havregrøt, valpefor og babygrøt. Nå de siste tre dagene har det blitt flere og flere måltider med valpefor. Det er tydelig at de minste valpene, de som tydeligvis kan ha tapt litt i kampen om de 9 puppene til Wilja som virker, nå har klart å stort sett ta igjen det tapte og vel så det. Det føles befriende at de nå "kan klare seg selv". Det synes Wilja også! De får fortsatt pupp, men har begynt å drikke mer vann i skåla.

I skrivende stund tumler de rundt på det som blir en slags plen til sommeren, biter hverandre i ørene og er hinder for bengalkatten som tydeligvis trener 37 meter hekk... Straks de ser et menneskebein, kommer de styrende til, kanskje det er noe mat å få, eller hvert fall litt kos. Rocco hadde en heftig kamp med en arbeidshanske, han prøvde å drepe den, men det endte med et slags remis, hansken er ikke død og Rocco ikke helt slagen. Men trøtt.

1 kommentar:

  1. Det er gutten sin det :) Gleder meg villt til å få Rocco hjem :)

    SvarSlett