søndag 25. mars 2012

Ny helg, nye muligheter!

Nå er vi blitt ganske store, altså! Fredag ble vi veid igjen, og da satt menneskemamma og bare lo. Ellers har vi vært masse ute, det har vært masse sånn gult lys fra der oppe og varmt, vi leker og tumler rundt. I lek har vi blitt skikkelig tøffe, vi kan knurre og greier! Og tennene har blitt så fine og lange, vi kan holde fast i hva det skal være, øret til bror, skolisser, reima til kamera... Ellers så tør vi å gå litt lenger unna, vi har blitt godt kjent i hagen og finner veien selv opp fra vår egen inngang i kjelleren og opp på plenen der vi var i starten. Vi løper opp bakken, og vi løper ned. Av og til ruller vi ned, og det er skikkelig tøft!


Ellers så spiser vi jo godt, drikker masse vann, men får fortsatt en kosetår fra mamma på 4. Hun har blitt litt sjefete nå, syns vi. Hun trykker oss ned på rygg, selv om vi ikke har gjort så veldig mye galt. Av og til tar hun hodet til en av oss og rett og slett flytter oss vekk. Men hun leker også med oss, det er morro, det!


I helga har vi hatt besøk av Nemi. Det er en som ligner litt på oss, men har mye lenger pels og er lysere enn mamma Wilja. Hun er grei, altså, men vi får ikke lov til å prøve å suge på henne. Det kan jo virke naturlig at alle sånne store hunder kan ha mat, ikke sant? Bruno har vi nesten gitt opp nå, han bare knurrrer og går, men denne Nemi, da, forsyne meg, knurrer ikke ho og når vi krabber på henne...


Fredag var Marianne og så på oss, så nå er det bare en igjen av oss som ikke skal til nye hjem.

Vekter fra fredag:
Guinnes:     4 kg (!)
Frøken  :     3,6 kg
Vår:            3,0 kg
Kristoffers: 3,5 kg
Rocco:        3,5 kg
Ivo              3,4 kg
Balder         3,5 kg
Ronja:         3,4 kg
Jeanette sin 3,5 kg
Mariannes  3,5 kg
Den siste:   3,3 kg

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar