søndag 15. april 2012

Ut i verden på egenhånd!

Da har tiden kommet, ukene her på bruket er over og de små babyene våre skal ut i verden. Noen har vært i sine nye hjem i over en uke nå, de fleste ble hentet i påskehelgen. Det er veldig stille her. Ingen grynt og huffhuff lyder under verandaen, ingen tasling i skogen, lite hyl før kl 6... Jeg håper oppriktig at de småtassene herfra blir satt pris på og elsket i de nye hjemmene. Vi her har hatt det så utrolig fint sammen med babyene, vi har koset oss og alt har gått så fint. Alt har vært supert, fra fødselen, været, valpekjøperne, alt!
Sånn så det ut her på slutten... Det skal være 11 oppi her...

Hos oss nå er Vår som er vår, og en liten Stavanger-jente vi har vært så heldige å få lov til å ha frem til 3.mai. De to tumler rundt og leker en hel masse. I dag var Stavangerjenta(jeg kaller henne det for hun skal enten hete Nola eller noe annet), med meg opp til naboene. Her fikk hun hilse på sau, border collie, to veldig lange menn, over 2 meter og et bittelite menneske som så vidt rakk disse mannfolka til knærne. Det var veldig spennende, på vei opp pep hun litt, men da vi skulle hjem igjen, var inntrykkene så overveldende at hun la seg til å sove like godt i fanget mitt.
Og sånn blir det...

Vel hjemme, eller det vil si ikke helt, fikk hun hilse på mer sau og noen kuer til og med. Jeg fant ut at vi venter med hesten og hønene til en annen dag, det går vel an å bli overstimulert...  (Bilder kommer...)

I går var Vår med opp på Gautefall for å hente Knut Olav, husets gutt på snowboard. her var vi på after-ski, En som heter Robin var så snill og ga oss lov, han fikk som belønning lov til å holde babyen, det er jo sånn man gjør, ikke sant?
Under følger en liten presentasjon av guttene, en annen dag kommer en om jentene.

ROCCO:

Skiensgutt. Pappaen Erik kjenner en del hundefolk og har lyst til å se hva denne lille luringen klarer å få til. Vi her har jo selvsagt anbefalt retrieverjakt! Han kommer til å trene sammen med den lokale hundeklubben, og det er vel bare tid og ork hos oss mennesker som setter begrensninger for hva en hund kan klare.

BALDER:

Særping! Pappa Stefan har blitt helt bitt av jaktbasillen og håper på mange fine treningsøkter med en ny firbeint kompis. De har Østfold Retrieverkjubb rett rundt hjørnet og har supre muligheter til å trene med andre. Vi tror at Balder har gode egenskaper og evner til dette, fra både mor og far ligger dette klart!

KAOS:

Bergenser. Kristoffer og Sandra sitt første barn... Han har vist litt aktive tendenser, så folka hans har viss fått løpe og trimme litt. Bra, det! Vi frykter høy bortskjemmingsfaktor, men Sandra har tenkt å lære ham jakt, blodspor og litt skikkelige saker. Dette er noe som ligger lett tilgjengelig for jaktlabbene. Halvsøsteren til Wilja er ettersøkshund i Asker.

IVO:

Bor på Sola. Kjetil synes det hadde vært flott å blitt med i Norske Redningshunder, da er en hund en stor fordel... Og vi tror jo alle at jaktlabradoren er unik til det meste. Mulig en kommende stjerne, men alle vet det ligger mye trening bak for å lykkes. Kjetil gleder seg til å ta fatt!

GUINNESS:

Ps. Guinnes likte ikke det hvite arket med navnet hans som jeg kom flagrende med, han gikk bare unna for å legge seg og være i fred. Han bor på Lom, og det er langt unna fra oss, det! Pappaen til lille Guinness, Ola, har hatt godkjent lavinehund tidligere og kommer til å trene litt sammen med dem i det miljøet men er usikker på om han har tid til alt som trengs for å nå så langt som godkjenning. Guinness trenger vel ingen tittel for å være super!

Til sist: Pus x2 sender en hilsen. De ønsker å formidle en ubetinget glede over å fortsatt være i live, de erter fortsatt på valpene og ser ikke ut til å ha tatt nevneverdig skade av de siste to månedene...
(Den mørkeste heter Sala Palmer, den lyseste Sorry bin Laden... )

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar