tirsdag 22. januar 2013

Mat inn, mat ut

Livet er foreløpig enkelt. Det består i å sove og å spise. Og få det spiste ut. Og det blir spist, det og, av den iherdige og flittige mammaen(den firbeinte...) Den tobeinte mammaen har så langt i valpenes øyeblikkelig 14 dager gamle liv, kun fjernet fire små mørke ting fra kassa. (Med papir, kastet i do. Bare så ingen skulle tro noe annet........)

Bittesmå glimt av øyne begynte å komme til syne i helga, nå har nesten alle valpene fått en liten øyespalte.

De har fått mer lyd, knurrer og bjeffer i søvne, det er rart at sånne små som ikke har opplevd stort enda, har litt å drømme om. Når de sover, ligger de og smårykker i hele kroppen, av og til kan et slikt lite rykk utløse en liten lyd. Wilja har nok melk, valpene er rolige og tilfredse og ser ut som en liten gjeng svarte grisunger. En dame innom her lurte på om ikke faren kunne ha vært et omstreifende hengebuksvin.

De vagger rundt som små kongledyr, ustøe men sterkere for hver dag. Wilja tar seg litt lengre turer ut nå, og kan finne på å ligge litt for seg selv utenfor kassa. Vår får til og med lov til å se på dem nå uten at Wilja knurrer henne bort. Tror snart halve skolen til ungene har vært innom og sett på dem.(Ps. Liten grendeskole, 25 elever...)

1 kommentar: