torsdag 14. februar 2013

Dagen måtte jo komme...

Jepp. Den måtte det. Mandag var dagen. Da orket plutselig ikke menneskepappa å våkne så mye om natta  mer. Så mens hun der tobeint-mamma var på jobb på klinikken, sjauet han noe kraftig, og etter en stund fikk vi være med ned og se hva det var han dreiv med. Han har tenkt å lære oss å lese. En skole, rett og slett har han laget, flinke mannen. Det er lesestoff over alt, for han tenker vel som så, at passiv læring kan være vel så god som aktiv.

Sånn ser det ut med det samme de har skiftet ut de gamle avisene. Men det tar ikke lange stunda før vi har griset og revet masse her.



En av overskriftene vi har jobbet PÅ denne uka har vært "Spis deg frisk". Ja, det gjør vi. Hele tiden. Det stod heldigvis ikke "spis deg feit", ellers hadde vi nok forsøkt det også. En annen vi likte veldig godt, var Lars Monsen som drar på nye eventyr. Hellige ku, for en mann! Vi har drite i sporten, og det ser ut til å passe folka her utmerket. Hva de nå enn mener med det... Og oppslagene om Rune Øygard, de overkjører vi helt. Og tisser litt på. Vi har revet i filler både tegneserier, kryssord og sudoku, vært på oppdagelsesferd forbi alle grenser og stengsler ute i den store, ville kjelleren... Det er ikke måte på opplevelser i et valpeliv! Mamma Wilja sover med oss om natta og stikker innom noen ganger om dagen, men nå klarer vi SÅ mye selv! Bader i vannkoppen, snur matfatet opp ned, setter tenna fast i soveburet. Eller i øret til søster...



Vi elsker når menneskene kommer, det betyr mat. Og kos. Vi logrer. Vet dere, vi har jo en sånn hale, vet du. Og den kan jo brukes! Fantastisk. Og det som er så tøft, det er at når halen går sånn fram og til bake, ja, så må jo liksom resten av kroppen følge med. Haler er så tøft! Andres haler kan man jo også bite i! Menneskene har ikke sånne haler, men de har bein. Og klær. Vi synes menneskene er litt pinglete når de ikke lar oss teste ut om hjørnetennene våre er lange nok til å klare å bite gjennom der de har akillesen sin. Pyser!

Dessuten er vi vel fortsatt like nudelige?


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar