mandag 19. mars 2012

Full kasse, stinn brakke!

Nå gror vi snart ut av vårt gode hi. Folka her har i flere dager truet med å flytte oss ned i kjelleren, men de somler sånn med det. vi tror jo at det er fordi vi er så aldeles helt herlige. Kanskje? Det har vært flere og sett på oss de siste dagene, Kjetil var her, Linn Kristin og Andreas var her, nå har vi visst fått nye hjem, nesten alle av oss!




En sliten mamma...



Ellers så tilbringer vi mye av dagene ute nå, spiser og koser oss ute på  bakken. Og what comes in, must come out... Og det sier de er veldig praktisk. I kveldt, vet du, milde måne, da spiste vi til og med kveldsmat ute. Og det var MØRKT.... Da var det best å gjemme seg under verandaen, sånn i alle tilfellers skyld. Bare når menneskemamma var ute, torde vi å komme frem for å spise. Kkkkkkaldt var det og. Nå sover vi, klokka er ti over halv ti, det er best å få lagt seg tidlig, vet du, så en kommer seg opp om morran.(halv fire og sånn...)

2 kommentarer:

  1. Kjempe flotte bilder Elisabeth! Vi gleder oss veldig til å få vårt nye familie medlem:-) Ungene er i ekstase over at Ronja skal bli vår, så det er mulig at vi må ta dere opp på tilbudet om å besøke dere en gang til før hun flytter til oss :-)

    SvarSlett
  2. Det er så moro å følge med på bloggen. Fine bilder og herlig skrevet!

    De er jo så nydelige alle sammen, og jeg kan nesten ikke vente med å få vårt firbente familiemedlem hjem til oss:-)

    Hilsen Linn Kristin

    SvarSlett